Kleintje Klikspaan
voor besloten feesten, borrels en partijen in Groningen

HET CONCEPT VAN KLEINTJE KLIKSPAAN

"Een sfeervol, bruin café in het centrum van Groningen dat alleen bestemd is voor besloten feesten, borrels en partijen." Dat is in een zin het concept van Kleintje Klikspaan. Wij zijn er niet voor een willekeurig cafébezoek. Wij zijn er wél om stadjers, studenten, bedrijven, verenigingen etc. een plek te bieden waar zij een geweldig feest of een gezellige borrel kunnen geven. Naar eigen wens, met alleen eigen genodigden. 

Bij Kleintje Klikspaan heb je het café altijd voor jou alleen, ook in het weekend!


Kleintje Klikspaan leent zich voor feesten, borrels en partijen tot 75 personen. In overleg is er van alles mogelijk qua drankjes, hapjes, muziek, aankleding en meer. We bieden verschillende aantrekkelijke arrangementen, waaronder een vaste prijs per persoon. 

ZEVEN DAGEN IN DE WEEK 

Wil je een borrel of feest geven bij Kleintje Klikspaan in Groningen? Dan kun je zeven dagen in de week bij ons terecht. In de middag, avond en tot in de nacht. En ook ieder weekend. Reserveer wel op tijd als een vrijdag of zaterdag jouw voorkeur heeft. Bekijk hiervoor onze agenda

VOOR WELKE FEESTEN, BORRELS EN PARTIJEN?  

Wij zijn er in principe voor alle besloten feesten, borrels en partijen in Groningen. Denk aan: verjaardagsfeesten, personeelsborrels, studieborrels, themafeestjes, vrijmibo's, studentenfeesten, pubquizen, bedrijfsfeesten, jubilea, surpriseparty's, babyborrels, afscheidsborrels (verhuizing, werk, emigratie, overlijden), vrijgezellenfeestjes, welkom-terug-feestjes, seizoenafsluitingen, recepties, trouwfeesten en feestavonden van bijvoorbeeld verenigingen en sportclubs. 

BARPERSONEEL 

Als je een feest, borrel of partij geeft bij Kleintje Klikspaan, dan is er barpersoneel van ons aanwezig. Het team van Kleintje Klikspaan zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en je een onvergetelijke middag of avond hebt! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info