Kleintje Klikspaan
voor besloten feesten, borrels en partijen in Groningen

ONS TEAM 

Hieronder stellen een aantal teamleden van Kleintje Klikspaan zich voor. 

Aileen Meijer

Aileen Meijer

FUNCTIE: Eigenaar

OVER: Aileen is sinds 2016 eigenaar van Café de Klikspaan en sinds 2022 ook van Kleintje Klikspaan. Aileen is een geboren horecavrouw en werkt al sinds haar 14de in restaurants en cafés. Haar missie? Iedereen moet zich welkom, thuis en goed verzorgd voelen en graag terug willen komen!

Seline Wijker

Seline Wijker

FUNCTIE Bedrijfsleider

OVER Sinds oktober 2022 is Seline de bedrijfsleider van Café de Klikspaan en Kleintje Klikspaan. Je kunt haar omschrijven als gastvrij, vrolijk en behulpzaam. Seline is gek op speciaalbier, bordspellen, schrijven én voor de bar zitten.

Marit Dotinga

Marit Dotinga

FUNCTIE: Bartopper

OVER: Marit is sinds maart 2022 werkzaam bij vooral Kleintje Klikspaan. Ze komt uit Friesland maar woont sinds 2019 met veel plezier in stad. Ze is inmiddels begonnen aan haar tweede bestuursjaar bij haar studievereniging en is in haar vrije tijd regelmatig aan het fotograferen, lezen of aan de andere kant van de bar te vinden!

Tirza Griep

Tirza Griep

FUNCTIE Bartopper

OVER: Tirza is sinds 2021 bartopper bij de Klikspaan. Ze studeert Communicatie aan de Hanzehogeschool, is voorzitter van studievereniging KIC en weet hoe je gezelligheid krijgt in het café. Ze is nu een Grunneger student, maar is geboren en getogen in Sneek.

Desi Meijer

Desi Meijer

FUNCTIE: Planning en communicatie

OVER: Desi verzorgt de planning en communicatie van Kleintje Klikspaan. Dit doet zij vanuit haar bedrijf DESIRE Communicatie. Zie je een social media post van Kleintje Klikspaan voorbijkomen? Of een flyer of poster? Grote kans dat Desi daarachter zit. Dat geldt ook voor deze website :)


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info