Kleintje Klikspaan
voor besloten feesten, borrels en partijen in Groningen

PRIJZEN EN ARRANGEMENTEN 

Voor een besloten feest, borrel of partij bij Kleintje Klikspaan betaal je geen zaal-/caféhuur. Wij werken met een minimale baromzet. Je kunt bij ons kiezen tussen een vaste prijs per persoon, afrekenen per drankje of het kopen van muntjes/afspreken van vast budget. 


VASTE PRIJS PER PERSOON 

Met dit arrangement kunnen jouw gasten onbeperkt bier, fris en wijn drinken én ontvangen ze lekkere koude hapjes en bites op tafel. 

Dit arrangement is naar wens uit te breiden, bijvoorbeeld met warme hapjes. 

PER DRANKJE 

Kies je voor afrekenen per drankje? Dan worden alle bestelde drankjes genoteerd en op de rekening gezet. Iedereen kan drinken wat hij/zij wil (tenzij anders aangegeven). 

MUNTEN / VAST BUDGET

Wij werken ook met muntjes. Dit betekent dat jij iedereen op je feest een x aantal  muntjes geeft, bijvoorbeeld vijf. Zijn de muntjes van iemand op? Vanaf dan betaalt hij of zij zelf voor de drankjes. Deze optie is aantrekkelijk als je binnen een bepaald budget wilt blijven.

I.p.v. muntjes kun je ook een vast budget afspreken, bijvoorbeeld 750 euro. Wij geven dan een seintje als het budget is bereikt. 

 

PRIJZEN 
Als je interesse toont in een feest, borrel of partij in Groningen bij Kleintje Klikspaan, bijvoorbeeld door vrijblijvend te reserveren, dan bespreken we de prijzen en arrangementen met je. Je kunt de prijzen van te voren ook opvragen via het contactformulier
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info