Kleintje Klikspaan
voor besloten feesten, borrels en partijen in Groningen

SPORTVERENIGING EN KLEINTJE KLIKSPAAN

Op zoek naar een (vaste) locatie voor jouw sportvereniging of sportteam voor een gezellige borrel of spetterend feest in Groningen? Bijvoorbeeld om het sportseizoen in te luiden of af te sluiten? Zoek niet langer. Hier is Kleintje Klikspaan.

Wij bieden sportverenigingen en sportteams een sfeervol, bruin café in het centrum van Groningen. Geschikt voor 20 tot 75 sporters. Bij Kleintje Klikspaan heb je het café helemaal voor jullie alleen. Ook vier je feest zoals jullie het willen. Kijk onder Drankjes en hapjes, Muziek en Feestmogelijkheden wat we jullie kunnen bieden.

Een borrel of feest kan bij ons op elke dag in de week, ook in het weekend. Je betaalt bij ons geen zaal-/caféhuur, wij werken alleen met een minimale baromzet.

Reserveer snel een datum en maak er samen met je sportmaten een topmiddag of -avond van!

Datum reserverenSTAFFELKORTING EN SPONSORING 

Ben je als sportvereniging of sportteam van plan om vaker een borrel of feest te geven bij Kleintje Klikspaan? Bijvoorbeeld een VRIJMIBO eens per kwartaal of meerdere feestavonden per jaar? Neem dan contact met ons op. Wij staan open voor sponsoring of kunnen staffelkorting bieden. 

Contact opnemen


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info